OPET ČUDO U MEĐUGORJU !?

25. rujna 2013.

 Novo čudo u Međugorju, zasvijetlio Gospin kip!

“Gospin kameni kip star 40 godina počeo je svijetliti u staroj obiteljskoj kući vidjelice Vicke. Kip je svijetlio, obasjao je čitavu sobu. Nemoguće ga je uslikati, to jest kada se uslika ne vidi se ništa. Nekoliko profesionalnih fotografa su slikali sa najboljim mogućim aparatima, ali nisu mogli uslikati tu svjetlost. Nego im na slici ispadne samo kip.”

U Međugorju se sinoć dogodilo čudo, naime jedan Gospin kip u Vickinoj staroj obiteljskoj kući, koji je star 40 godina je počeo svijetiliti. U samo nekoliko minuta ta se vijest proširila čitavim Svetištem Kraljice Mira, tako da se sad već ispred Vikicine kuće skupilo nekoliko tisuća vjernika!

 

“Gospin kameni kip star 40 godina počeo je svijetliti u staroj obiteljskoj kući vidjelice Vicke. Kip je svijetlio, obasjao je čitavu sobu. Nemoguće ga je uslikati, to jest kada se uslika ne vidi se ništa. Nekoliko profesionalnih fotografa su slikali sa najboljim mogućim aparatima, ali nisu mogli uslikati tu svjetlost. Nego im na slici ispadne samo kip. Tisuće ljudi su u par minuta to saznali i počeli dolaziti. A i sada je ista situacija. Jednom riječju čudo, kameni kip star 40 godina počeo svijetliti.” izjavio je za Hercegovina.info Mateo Ivanković.

DNEVNO.HR

Previous Post
«
Website Apps