Drugo izdanje adrenalinske utrke „Combat race 2014“, će se održati na prostoru igrališta u Šećerani, pored Belog Manastira, 14. 06. 2014. godine.

Natjecanje je dizajnirano da testira tjelesnu fleksibilnost, snagu, izdržljivost i brzu snalažljivost u novim i neočekivanim situacijama.

Ovo je zabavni cjelodnevni događaj koji zbližava ljude i kroz odmjerenu mješavinu napora i zabave tijekom čitavog dana čini ga nezaboravnim.  Trčanje, blato, vatra, voda, slama, penjanje na zid, osvježavajuće piće i puno zabave. Završetak će biti okrunjen koncertom rock skupina „Retrospektiva” iz Baranje i „Projekt Akusztik” iz Pečuha.

U Combat Race se mogu natjecati i muškarce i žene, mladi i stari na stazi dužine 6 ili 12kilometara, sa 18 ili 36 prepreka. Naravno Combat Race  nije natjecanje samo za pojedince, već je naglasak na sudjelovanju timova, koji mogu zajedno krenuti u izazov, ali s najmanje jednom osobom drugog spola od njih četverozena

 

Natjecanje traje jedan dan, kao i planirani program za natjecatelje i gledatelje. Mjesto natjecanja je očuvani kraj Baranje, uz otvorene površine dostupne gledateljima. Zamišljeno je kao događaj za čitavu obitelj, ekipu prijatelja pun zabave, adrenalina i znoja, koji će se zaliti dobrom kapljicom, nakon ukusna domaćeg jela.

Novo je da ćemo ovom prilikom izraditi i stazu za djecu u dobi od 4-14 godina, dužine 600 – 900 metara sa 4-6 prepreka i time omogućiti i najmlađima nezaboravan događaj. Ne brinite se za njihovu sigurnost, već ih dovedite da uživaju u utrci u prirodi, na preprekama posebno napravljenim za njih!

Tijekom dana u pauzi između kvalifikacijskih utrka i finala održat će se nekoliko prigodnih natjecanja u snazi i spretnosti, kojima će se moći natjecati i gledatelji!

 

Više na www.combatrace.eu

 

FB – https://www.facebook.com/pages/Combat-Race-Croatia/268170749970909

 

INFO – npoksova@gmail.com ili mob: 091-1700067

 

baranja.hr/I.A.

 

Website Apps