SAJAM ZDRAVLJA U OSIJEKU

23. svibnja 2014.

Dom zdravlja Osijek imat će svoj izložbeni prostor na Osječkom sajmu SOMIDOM EXPO 2014., koji će od 23. do 25. svibnja 2014.

godine biti održan u Sajamskom prostoru Pampas. Prikaz slikovne datoteke ROLL-UP DZO v2.jpg

 

 

U Paviljonu 1, u neposrednoj blizini ulaza, građanima će se predstaviti odjeli opće medicine, patronažne službe, pulmologije, radiologije, laboratorija, palijativne skrbi, te Centar za koordinaciju palijativne skrbi Osječko-baranjske županije.

 

 

U izložbenom prostoru Doma zdravlja Osijek građani će moći dobiti konkretne zdravstvene savjete, te izmjeriti tlak, mjeriti razinu šećera u krvi, obaviti spirometriju (mjerenje kapaciteta pluća), dobiti ultrazvučni pregled abdomena, a žene mogu obaviti pregled u pokretnom mamografu Doma zdravlja Osijek.

 

Tijekom sajamskih dana u izložbenom prostoru Doma zdravlja Osijek bit će organizirana akcija “Posudionica pomagala” u sklopu koje se pozivaju svi građani na doniranje ortopedskih pomagala koja su u dobrom stanju, a njima više ne trebaju. Dio prikupljenih pomagala će biti preusmjeren potrebitima iz poplavljenih područja Republike Hrvatske. Građani će moći dobiti i savjetodavnu pomoć i informacije vezane uz palijativnu skrb u Gradu Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji.

 

 

 

Pozivamo građane da iskoriste brzinu i dostupnost zdravstvenih usluga koje će biti pružene ovom prigodom na Osječkom sajmu.

baranja.hr/I.A.

Website Apps