USPJEŠAN NASTUP STRIJELACA

20. svibnja 2014.
Osijek je ovog vikenda bio domaćin mladim strijelcima iz 4 EU zemlje, Rusija, Ukrajina, Srbija i Hrvatske. Nastupilo je oko 30 strijelaca u disc. zr. puške i pištolja u kvalifikacijama za odlazak na finale EYL (Europske lige mladih)koji se održavala u Osijeku u dvorani Zrinjevac.
U subotnja dva meča Hrvatski strijelci u disc. zr. puške izvojevali su dvije pobjede, protiv Rusije 20:4, a protiv Srbije 14:10, i vjerojatno osigurali nastup na finalnom turniru koji će se ove godine održati u Smederevu početkom listopada.
U nedjelju protiv strijelaca iz Ukrajine nastupio je i naš Ivan Petričević koji je u dvoboju protiv Inne Kashcuk osvojio od 8 bodova svih 8 i tako dobrim dijelom pomogao da naša reprezentacijapobjedi, sveukupno u sva tri meča protiv Rusije 20:4, Srbije 14:10 i Ukrajine 16:8 sa osvojenih 50 bodova zauzmu zasluženo prvo mjesto i plasiraju se u finalno natjecanje početkom listopada u Smederevu.
Nažalost pištoljaši su od svoja 3 meča izgubili dva, a pobjedili su samo Srbiju što nije bilo dovoljno za plasman u finale.
GSD “Osijek 1784” kao organizator održao je u subotu turniru “GSD Osijek 1784 i prijatelji” za mlade strijelce koji nisu reprezentativci, naš Denis Tomašević je zauzeo 1. mjesto u puški među 14 strijelaca, dok je Boris Mihajlović završio u zlatnoj “sredini” na 7. mjestu.
Prikaz slikovne datoteke PICT6256.JPG
baranja.hr/I.A.
Website Apps