JABUKA KRALJICA JESENI

23. rujna 2014.

U sklopu manifestacije “Jesen u Baranji ’14“, koja se u Belom Manastiru održava od 20. do 27. rujna 2014. godine, Lokalna akcijska grupa Baranja, Turistička zajednica Baranje i Grad Beli Manastir organiziraju tematsku radionicu za djecu predškolskog i školskog uzrasta te tematski sajam pod nazivom “Jabuka, kraljica jeseni“.

------dva stupca osijek

Cilj događanja je promoviranje LAG-a Baranja i lokalnih proizvođača kroz poticanje svijesti djece i stanovništva LAG-ovog područja o značaju izvornih lokalnih proizvoda za razvoj ruralnih sredina.

Pozivamo vas da se odazovete na tematske dječje radionice, koje će se održati u petak, 26. rujna 2014. godine, s početkom u 10 sati, kao i na tematski sajam, koji će se održati u subotu, 27. rujna 2014. godine, s početkom u 10 na Trgu slobode u Belom Manastiru.

Sajam “Jabuka, kraljica jeseni” promotivnog je karaktera. Mogu se izlagati, promovirati i prodavati po prigodnim sajamskim cijenama jabuke i svi proizvodi od jabuka (sokovi, rakije, pekmezi, kolači i drugi proizvodi).

Svoje sudjelovanje na sajmu potrebno je prijaviti u Ured LAG-a Baranja na e-mail: lag.baranja@gmail.com ili na telefon broj (031) 333-813 najkasnije do 25. rujna 2014. godine kako bismo osigurali štandove za izlagače.

baranja.hr/I.L.

Website Apps