NOVI HOTEL U LUGU

24. listopada 2014.

Polako ali sigurno Baranja je preuzela vodeću poziciju u kontinentalnom turizmu u Hrvatskoj. Uz veliku ponudu smještaja u seoskim gospodarstvima pojavljuje se potreba za hotelskim smještajem, te je tako kapacitet  jedinog hotela u Baranji nedovoljan za sve veću potražnu za takovim smještajem.

Lug

foto I.A.

Upravo u tom dijelu ponude svoje mjesto u turističkoj ponudi Baranje zauzet će uskoro hotel u mjestu Lug  u Baranji. Na samo 14 kilometara od Osijeka, u mjestu Lug otvara se uskoro hotel koji će u trinaest soba nuditi maksimalnih 40 postelja. Investitor se potrudio da spoji  modernu tehnologiju sa autohtonom baranjskom arhitekturom , pa će tako pod krovom “stare” tipične baranjske prizemnice biti ponuđene sve pogodnosti za što ugodniji smještaj; klima uređaji,sefovi, mini barovi,vrhunski opremljene kupaonice i sanitarni čvorovi,moderni televizori,internet…

Menandžment hotela potrudit će se da uz redovne goste kojima će na raspolaganju biti i dva tenis terena, privuče i goste koji će uz prateći restoran koristiti i usluge posebne dvorane za sastanke i razne proslave kapaciteta 120 osoba.

18a

foto I.A.

U očekivanju željene kategorizacije hotel Lug u istoimenom mjestu pripreman je da već ove jeseni primi prve goste koji će zasigurno uživati u  ovom tako specifičnom turističkom objektu.

baranja.hr Igor Lovaković

Website Apps