HGK Županijska komora Osijek nastavlja dobru praksu održavanja foruma u cilju edukacije ciljanih skupina i pripreme za što kvalitetnije nastupanje na tržištu. Ovaj put ciljana skupina su iznajmljivači u sektoru obiteljskog turizma.

Forum je namjenjen pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu, turističkim agencijama koje surađuju sa privatnim iznajmljivačima,predstavnicima turističkih zajednica, i svim zainteresiranim turističkim djelatnicima.

Forum će predstaviti nove usluge  Financijske agencije za iznajmljivače- paušaliste, uvjete poslovanja pravnih i fizičkih osoba koje nadzire turistička inspekcija, kreditne programe i mogućnost financiranja za turistički sektor kao i mogućnosti povečanja energetske učinkovitosti kroz automatsko upravljanje klima uređajima i ostalim trošilima.

Predavači će  posebno obraditi marketing strategiju kao i primjere selektivnog oblika turizma.

NovacicSeljDomacinstvo11

 

Primjere dobre prakse predstavit će iznajmljivači iz Zagreba, Kvarnera i Osijeka a također će biti riječi i o ulozi modernih tehnologija u promoviranju obiteljskog smještaja te o projektu “Burza hrane”.

Forum će zasigurno poslužiti polaznicima za što kvalitetniju pripremu nove sezone, kao uspješniji nastavak pružanja turističkih usluga. Sve informacije o učestvovanju na forumu mogu se dobiti u Hrvatskoj gospodarskoj komori u Osijeku.

Baranja.hr / Iva Arači

 

 

Website Apps