NOĆ KNJIGE U BELOM MANASTIRU

21. travnja 2015.

Na Svjetski dan knjige i autorskih prava, 23. travnja, četvrti će put započeti maratonsko druženje s knjigom – manifestacija Noć knjige 2015. Čarolija čitanja i ove će godine osvijetliti najdulju kulturnu noć u Hrvatskoj, u kojoj ćemo s knjigom kroz mrak tražiti put prema boljem i sretnijem sutra.

Noć knjige 2015. održat će u 176 gradova i mjesta diljem zemlje, s najvećim brojem programa u Zagrebu (196). Oko 400 sudionika (knjižnice, knjižare, nakladnici, odgojno-obrazovne ustanove, kulturni centri, muzeji, galerije, udruge i dr.) pripremilo je više od 1000 programa i akcija, koji će bez sumnje zadovoljiti sve knjiške sladokusce. Javna čitanja, kreativne radionice, kvizovi, nagradne igre, projekcije filmova, ali i klasična predstavljanja knjiga i druženja s autorima – sve to posjetiteljima će biti ponuđeno na bogatom „knjiškom meniju“.

Kao i do sada i Gradska knjižnica Beli Manastir organizirat će obilježavanje Noći knjige u svojim prostorima, te poziva sve građe na druženje u prostorima knjižnice.

Korisnici Gradske knjižnice Beli Manastir moći će posuđivati knjige u razdoblju od 12.00 do 17.00 sati.

Baranja.hr Iva Arači

 

Website Apps