BOGDANOVIH 11

26. svibnja 2015.

Osječka Tvrđa sprema se u subotu  30.05.2015. godine zaustaviti vrijeme.  Koncert pod nazivom “Život teče u laganom ritmu…”Zvonka Bogdana i 10 tamburaša bit će prigoda za sljubljivanje glazbe i vina, a dvorište galerije Kazamat i osječka Tvrđa, ugodno mjesto za druženje, razgovor i uživanje.

Iznova će drevna osječka Tvrđa oživjeti starogradskim duhom, a vina regionalnih vinara i pjesma panonske ravnice „sljubit će se i razliti njenim ulicama“, o čemu će brojni posjetitelji koncerta dugo pričati. Uz brojne vinare koji će se predstaviti svojim vinima, svoju ponudu predstavit će i vinarija Zvonko Bogdan.

Uživanje u degustaciji vina počinje u 18:00h, a koncert Zvonka Bogdana oko 21:00h. Cijena ulaznice iznosi 80,00kn, na dan koncerta 90,00kn, a u cijenu je uračunata jedna degustacija vina po izboru.
Prodajna mjesta:
Osijek:
Caffe bar “Dvorac” (Mačkamama)
Caffe bar “Viva” (kod bolnice)
CD shop “Dancingbear” (pothodnik)
Donji Miholjac:
Ured Turističke zajednice grada Donjeg Miholjca
Đakovo:
Ured Turističke zajednice grada Đakova
svi kiosci Tiska:
online ulaznice – sustav Entrio

NAGRADNA IGRA: BARANJA.HR OSIGURALA JE BESPLATAN POSJET KONCERU ZA DVOJE ČITATELJA. POŠALJITE PODATKE( IME  PREZIME I TELEFON NA baranja.portal@gmail.com I PRIČEKAJTE ČETVRTAK KADA ĆEMO OBJAVITI IMENA DOBITNIKA NAGRADE.

sretno   ! baranja.hr

Iva Arači /Baranja.hr

Website Apps