Hrvatska turistička zajednica pokrenula je projekt podizanja konkurentnosti hrvatskog turizma kroz PPS koncept, koncept produljenja predsezone i posezone. U okviru njega su turističke zajednice Osječko-baranjske županije, putem Turističke zajednice grada Đakova u suradnji s TZ-om OBŽ-a, kandidirale u 2014. godini zajedničku destinaciju pod nazivom “Wine Tour Slavonije i Baranje”. HTZ je u ožujku na svojim web stranicama objavila novi javni poziv za kandidiranje destinacija za dodjelu oznake “PPS destinacija” u 2015. godini.

Sukladno objavljenoj odluci navedenog javnog poziva, destinacija “Wine Tour Slavonije i Baranje” u 2015. godini potvrđena je kao PPS destinacija. Slijedom toga i rezultata novog javnog poziva u 2015., poziv je upućen novim članovima koji se do sada nisu priključili ovom projektu. U njega se uključuju pružatelji usluga smještaja (privatni iznajmljivači, kampovi, hoteli…), turističke agencije, ugostiteljski objekti, trgovine i svi ostali pružatelji usluga turistima (ljekarne, zdravstvene ustanove, banke, mjenjačnice, pošte, frizerski saloni, benzinske postaje i dr.).

Za sudjelovanje u projektu definirano je razdoblje rada objekata od 1. siječnja do 31. prosinca tekuće godine. Za sudjelovanje u projektu potrebno je ispuniti izjavu – obrazac za prijavu članova 2015. koju je potrebno poslati u nadležni TZ do 1. lipnja 2015. godine. Svaka turistička zajednica u županiji odgovorna je za pripremne radnje i poslove za subjekte sa svoga područja, odnosno prikupljanje izjava. Mjerodavni TZ dužan je dostaviti prikupljene izjave u TZ grada Đakova do 2. lipnja do 12 sati

Website Apps