I ove  će godine Karanac ugostiti sve “ljubitelje” blata iz bliže i dalje okolice. Inicijativa Vladimira Škrobe  da u ljetnom periodu ponudi zabavu svima  zainteresiranima rezultirala je održavanjem treće po redu Akademije blata, koja ove godine počinje 29.06. i trajati će do o4.07.

Tema ovogodišnje radionice za sada je tajna, jedino što znamo da će svima polaznicima akademije “školovanje ” u istoj ostati u trajnom sjećanju, kako zbog umijeća koje će usvojiti tijekom trajanja Akademije, tako i zbog druženja i zabave koje tijekom trajanja ove neobične škole neće nedostajati.

Baranja.hr ekskluzivno je doznala da se na Akademiju blata planira prijaviti i umjetnik koji će pokušati od blata stvoriti Golema, mitsko biće, te nam ostaje za vidjeti da li će Vladimir Škrobo prihvatiti dolazak ovoga umjetnika i njegov pokušaj da se iz baranjskog blata pokuša stvoriti mitsko biće.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti izravno gospodinu Vladimiru Škrobi  na mob 098-652-900 te će od njega dobiti detaljne upute za ovogodišnju Akademiju blata.

Iva Arači/baranja.hr

 

Website Apps