Općina Darda i ove godine obilježava Dan općine mnogobrojnim manifestacijama koje će se održavati u periodu od 20.06. do 28.06. 2015.

Proslava Blagdana Svetog Ivana Krstitelja i Dana općine Darda započet će u subotu 20.lipnja  ha ŠRC Đola . Tako će se od 12 sati održavati turnir u starim sportovima za muškarce i žene u orgnizaciji  Udruge starih športova “Konopaš” a ŠRD “Amur” organizira 15 . Ivanjsku fišijadu sa početkom u 17 sati.

Obilježavanje Dana općine Darda proteže se kroz cijeli tjedan, pa tako u nedelju započinje malonogometni turnir , a u ponedeljak i turnir u ženskom rukometu.

Na sam blagdan  u srijedu 24. lipnja Svetom misom i polaganjem vijenaca ispred Spomenika poginulima u Domovinskom ratu. Poslijepodne počinje tradicionalni memorijalni turnir Ivan Švetak utakmicama veterana i seniora Darde i Radničkog iz Meca. U večernjim satima slijedi Ivanjska smotra folklora i na kraju večeri koncert grupe Lyra.

Slijedeći dan u četvrtak Crveni križ organizira pokaznu vježbu, a u subotu 27. lipnja planiran je turnir u basketu i međunarodna smotra folklora nacionalnih manjina. Na kraju programa u nedjelju 28. lipnja odigrat će se finale malonogometnog turnira, šahovska simultanka i izložba slika.

 

opcina darda - plakat

I ove godine su se organizatori proslave Dana općine Darda pobrinuli da svi posjetitelji u višednevnom programu pronađu nešto za sebe, pa ne sumnjamo da će sva događanja, kojih je zaista mnogo, biti užitak za sve kako domaće tako i strane goste.

Iva Arači/baranja.hr

Website Apps