GERILA MARKETINGOM O BARANJI

13. listopada 2015.

Zajednička inicijativa hotela Maksimilian iz Osijeka i Turističke zajednice Baranja rezultirala je interesantnim projektom. Kako doznajemo od Matije Perkušića direktora Turističke zajednice Baranja uspjeli su organizirati posjet Tanga Pascala i njegovih prijatelja Osijeku i Baranji.

Prikaz slikovne datoteke Pascal.jpg

U periodu od sedam dana , koliko će  grupa boraviti u  ovim krajevima, upoznat će se sa cjelokupnom  baranjskom turističkom ponudom .Kopački rit-kanui,trekking, off road i paintball, fotosafari, obilazak brda: rudnik bazalta , svetište Marije Lourdes, dio je aktivnog obilaska Baranje. Za uživanje u baranjskim delicijama pobrinut će se  Kormoran, Baranjska kuća,Piroš čizma, opg Dobrovac, a Vinski podrum Belja, vinarija Kalezić i Udruga proizvođaća rakije iz voća UPRIV pobrinut će se da u potpunosti  spoznaju svo bogatstvo koje baranjsko grožđe i voće poklanja vinom i  vrhunskim voćnim rakijama. Za ugodan odmor pobrinuli su se Smještaj Zajec, Baranjska kuća, Ivica i Marica i opg Novačić , jedini turistički objekt u  Baranji koji u ponudi ima i zatvoreni bazen.

Posjet, kao i videeo uradak koji se tom prilikom snima ,, zasigurno će pomoći u promociji Baranje kao poželjne turističke destinacije. Paralelno sa videm snima se i zaseban film o cijelom događanju koji će se također iskoristiti budućoj promociji Baranje.

Posjet ekipe iz Francuske možete svakodnevno pratiti na:

Linku: www.crossit.me

Iva Arači/baranja.hr

 

 

Website Apps