”Čokoladna priča” koju je na svom Facebook profilu pokrenuo predsjednik belomanastirske udruge Baranjski leptirići Držislav Šušak, dobila je nastavak. Krajem studenoga izrazio je žaljenje što je tvrtka Zvečevo, u povodu vjenčanja, poklonila Severini i njezinom novopečenom suprugu Igoru Kojiću 600 čokoladica Braco i Seka, za tu prigodu nazvanih Severina i Igor.

– Već nekoliko godina pišemo Zvečevu, a i svim ostalim tvrtkama da doniraju slatke proizvode kako bi djeci, članovima udruge Baranjski leptirići, osigurali darove. Za to nema razumijevanja, ali za one koji se kupaju u novcu razumijevanja imaju. Naravno, Severina je dobra reklama, a naša su djeca nebitna – objavo je tada, ističući kako većina medija ne piše o problemima s pomoćnicima u nastavi, nedostatku logopeda, fizioterapeuta, defektologa…, ali su, s druge strane, puni priča i fotografija s, primjerice celebrity vjenčanja. Njegova objava djelomice je uzdrmala javnost, a oglasilo se i Zvačevo, čija je direktorica marketinga, između ostaloga, istaknula kako je Zvečevo d.d. u protekloj godini odradilo niz donacija prema različitim udrugama koje skrbe o djeci, osobama s posebnim potrebama i potrebitima pojedinačno…, ali se nisu hvalili. Naglasila je kako je na godišnjoj razini pripremljen plan društveno odgovornog poslovanja te kako su prema njemu odrađene sve donacije, ali i one izvanredne, poput poplava u Slavoniji. Tijek priče pratili su i u zagrbačkoj tvrtki ChocoLogo. Potaknuti Šuškovom reakcijom odlučili su djeci iz udruge pokloniti poseban dar. Izradili su čokoladice s posvetom Baranjskim leptirićima i pripremili djeci unikatno božićno iznenađenje. U Baranju su poslali 95 bombonijera s najljepšim božićnim i novogodišnjim željama.

– Nadamo se da djeci iz udruge nikada neće nedostajati slatkiša te da će se i druge tvrtke koje se bave proizvodnjom slatkiša povesti za našim primjerom – poručili su iz ove male, ove godine osnovane tvrtke s velikim srcem. Baranjski leptirići, na čelu s Šuškom, zahvaljuju im na tom slatkom, neobičnom i unikatnom daru.I.Getto

Website Apps