POZIV ZAINTERESIRANIM PRAVNIM I FIZIČKIM OSOBAMA

BELI MANASTIR – Lokalna akcijska grupa Baranja poziva sve zainteresirane pravne i fizičke osobe da dostave svoje projekte i projektne ideje kao doprinos izradi Lokalne razvojne strategije LAG-a Baranja za razdoblje 2014. – 2020. godine. Projekti i projektni prijedlozi trebaju biti vezani uz tematska područja kao što su obnova i razvoj sela i poboljšanje kvalitete života na selu, razvoj poljoprivrednih gospodarstava, prerada poljoprivrednih proizvoda, razvoj ruralnog turizma i specifičnih oblika turizma…

Projekti, projektni prijedlozi i ideje koje budu u skladu s definiranim prioritetima uvrstit će se u bazu projektnih ideja LAG Baranja i bit će sastavni dio Lokalne razvojne strategije kako bi se mogli prijavljivati na natječaje za dodjelu sredstava potpore iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.

Prijave se dostavljaju isključivo preko obrasca za projektne ideje, koji je dostupan na web stranicama LAG-a Baranja (www.lag-baranja.hr) ili se može zatražiti u uredu LAG-a, Imre Nagya 2. Javni poziv otvoren je do 20. siječnja i provodi se u cilju prikupljanja i izrade baze projektnih ideja, a vlasništvo nad projektnim prijedlozima u cijelosti će se poštovati. Više informacija može se dobiti na telefon 031/333-813.

 

Izvor: Glas Slavonije/I.G.

Website Apps