Ljubav ne priznaje godine. I ove godine će Matica umirovljenika Beli Manastir za svoje članove ( ali i sve ostale zainteresirane)) organizirati druženje za Valentinovo. Već sedam godina umirovljenici za Dan zaljubljenih organiziraju zabave koje se pamte i sa nestrpljenjem ponovo očekuju.

Ove će godine u belomanastirskom Lovačkom domu “Srndać”  u subotu 13.veljače sa početkom u 16,30 sati   biti organizirana velika zabava povodom Valentinova. Za ulaznicu od 60 kuna sve posjetitelje dočekat će piće dobrodošlice na ulazu, večera, piće uz večeru, kolači i kava. Sve prisutne zabavljat će svojom pjesmom Montana, a druženje će trajati sve dok ima zainteresiranih za pjesmu i ples.

Dosadašnja druženja bila su i svojevrsna revija domaćih kolača, budući da  članice za ove zabave donose domaće kolače koje posebno pripremaju za tu večer i koji se mogu kušati tokom čitave zabave.

Uplate se primaju do srijede 10. veljače, a sve dodatne informacije mogu se dobiti od predsjednice Matice umirovljenika Katice Ničin na teleon 099-708-0011.

Iva Arači/baranja.hr

 

 

Website Apps