Završeno je još jedno tradicionalno glasovanje za najbolji maturantski slogan grada Osijeka i Osječko-baranjske županije. Ove se godine natjecalo rekordnih 85 slogana. Natjecanje su organizirali Savjet mladih OBŽ-a i Grada Osijeka, a glasovalo se preko Facebook likeova.

Za područje grada Osijeka prvo su mjesto osvojili učenici 4.d razreda I. gimnazije sa sloganom “Prošli kroz Pakao Dante’ebo” i tako osvojili nagradu u iznosu od 2500 kuna, koju im je osigurao Savjet mladih Grada Osijeka. Drugo mjesto i nagradu Savjeta mladih Osječko-baranjske županije od 1500 kuna osvojili su učenici 4.a razreda III. gimnazije sa sloganom “DOĐI DA TE RIJEŠIM #bezkalkulatora”.

Na području županije pobjedu je odnio slogan učenika 4.e razreda belomanastirske gimnazije, koji glasi “Ovdje se ni Filip Latinovicz ne bi vratio!” i osvojio također 2500 kuna. Drugo je mjesto pripalo također belomanastirskim gimnazijalcima, učenicima 4.o razreda sa sloganom “Ovaj cirkus nije mi bio ni u opisu života”, za što su nagrađeni s 1000 kuna. Obje je nagrade osigurao Savjet mladih OBŽ-a.

Nagrade maturantima bit će uručene 17. svibnja, posljednjeg dana nastave, u sklopu programa i plesa quadrille u Županijskoj ulici u Osijeku. (I.R.G.)

Previous Post
«
Website Apps