Kako se  po svim prognozama očekuje toplije ljeto od višegodišnjeg prosjeka treba se pripremiti za velike vrućine koje nas očekuju u narednim mjesecima.

Kneževi parkovi d.o.o. tvrtka koja gospodari  bazenima  u Kneževim Vinogradima pripremila se za ovogodišnju sezonu te je osigurala svim posjetiteljima sve uvjete za izetno kvalitetan odmor na SRC Bazeni u Kneževim Vinogradima
U njegovu se kompleksu nalaze olimpijski bazen veličine 25 x 50m, mali dječji bazen 8×8 m, dječja igrališta, brojni

sportski tereni za nogomet, košarku, odbojku na pijesku, te automatska dvostazna kuglana.

U sklopu SRC Bazeni je i Restoran „PANON“  Krase ga motivi baranjskih pejzaža i zasigurno predstavlja najkvalitetnije ugostiteljsko odredište Baranje. Moderno opremljen i klimatiziran prostor s kapacitetom do 200 osoba iznimno je atraktivan za veće turističke skupine, poslovne skupove, zabave, godišnjice i privatne proslave.

Prošle godine “suljoške” je bazene posjetilo više od 20000 kupača, a najava velikog broja događanja i programa predviđen ih za ovo ljeto na bazenima, kao i otvaranje vinoteke i kušaonice vina u sklopu SRC-a sigurno će izazvati interes kako Baranjaca tako i posjetitelja iz cijele Hrvatske kojima je Baranja sve zanimljivija i ljeti.

 Cijena ulaznica je ista kao i prošle godine – pet kuna za djecu i deset kuna za odrasle, a sva djeca koja prođu ispod ruke klauna na ulazu imaju besplatan ulaz.

NAGRADNA IGRA : Baranja.hr i Kneževi parkovi d.o.o. vas nagrađuju.Odgovorite na nagradno pitanje kada je počela kupališna sezona i osvojite besplatnu  sezonsku ulaznicu za SRC “BAZENI”.  Nagrađujemo dvoje najsretnijih koji točan odgovor pošalju na baranja.portal@gmail.com

Iva Škoflek/baranja.hr

Website Apps