Povodom završetka Belomanastirskog ljeta mladih 2016 u suradnji Grada Belog Manastira, Turističke zajednice Baranje i Savjeta mladih Grada Belog Manastira organiziramo sajam Baranja CreArt odnosno sajam kreativnosti i umjetnosti u kojem će sudjelovati mladi umjetnici iz Baranje. Svi posjetitelji imat će priliku uživati u prelijepim izložbama raznih kreativnih i umjetničkih stvaralaštva, predmetima koji obilježavaju multikulturalnu baranjsku baštinu te u zvucima akapela benda Akvarel iz Osijeka. Sajam će se održati u Etnološkom centru Baranjske baštine u Belom Manastiru 22.08. u ponedjeljak  s početkom od 19 sati, pa do ponoći.

Prikaz slikovne datoteke gotovo.jpg

Za sve posjetitelje ulaz je besplatan, a pripremili smo i nagradnu igru gdje možete osvojiti šest vrijednih nagarada kao što su:
*Fotografija iz kolekcije go2 Baranja
*Portret flomasterom na papiru prema želji
*Portret olovkom na papiru prema želji
*Rad spray art na platnu
*Rad spray art na kartonu
*Rad suhi pastel
Sve što morate je * lajkajti i podijeliti fotografiju pod opcijom “javno”* Komentirati fotografiju na način “idemo na Baranja CreArt” i označite u istom najmanje 2 prijatelja

Pobjednike izvlačimo na random.org  u ponedjeljak 22.08. za vrijeme trajanja sajma Baranja CreArt kada ćemo proglasiti i sretne dobitnike! Za više informacija javite nam se na facebooku stranici Savjeta mladih Grada Belog Manastira!

Website Apps