Najprestižniji europski klupski trofej – UEFA Champions League trofej za nekoliko dana stiže u Hrvatsku u sklopu UEFA Champions League Trophy Toura koji predstavlja UniCredit.

Slikovni rezultat za uefa champions league 2016

U sklopu svoje hrvatske turneje, jedan od najpoznatijih sportskih trofeja u Osijeku će biti izložen 18. i 19. listopada, nakon čega nastavlja svoje putovanje prema Zagrebu.Prvi dan, 18. listopada, Osječani će trofej moći pogledati na Trgu pape Ivana Pavla II., a dan kasnije, 19. listopada, bit će izložen u hotelu Osijek.Na trgu će Trofej biti izložen na otvorenom balkonu kamiona kako bi ga posjetitelji mogli što bolje vidjeti i fotografirati se s njim, a u kamionu će moći igrati interaktivne igre i razgledati uzbudljivu izložbu suvenira koje su potpisale neke od najvećih legendi koje su tijekom povijesti igrale u UEFA Champions League.UEFA Champions League Trophy Tour započeo je 13. rujna i trajat će do 30. listopada, do kad će trofej obići šesnaest gradova u pet zemalja.

Od 2009. do 2015. godine UEFA Champions League Trophy Tour posjetilo je više od 600.000 ljudi u šesnaest zemalja, a turneja je za Grupu UniCredit postala važan godišnji događaj.

Website Apps