ŠTO VAM DONOSI POČETAK 2017

1. siječnja 2017.

Ovan

Ljubav Mnoge stvari bit će prešutno jasne: kome je stalo, a kome nije. Bit ćete romantičniji no inače. Potrudite se posvetiti partneru ovog mjeseca, ne zapostavljajte ga zbog posla. Slobodni, možete ući u neku tajnu vezu, u neku avanturu.

Posao Do polovice ovog mjeseca neće baš sve ići kako ste zamislili. Potrudite se usredotočiti se na posao, kako ne biste kasnili s obavezama. Od polovice mjeseca možete odahnuti, jer će sve krenuti kako treba. Potrudite se ne opterećivati previše poslom. Pazite gdje ostavljate dokumente, moguća je krađa ili gubitak.

Zdravlje Izvjestan je pad imuniteta, pokušajte to spriječiti. Mogući su problemi sa spavanjem.

Bik

Ljubav  Ako ste slobodni, preko prijatelja možete upoznati neku osobu koja će Vas zainteresirati. Možda ćete čak upoznati više njih, pa ćete se dvoumiti. Ne pričajte svima o vašim ljubavnim planovima jer neke osobe mogu pogrešno protumačiti sve što kažete. Netko vama blizak može gajiti osjećaje prema vama. Zauzeti, potrudite se usredotočiti se na partnera, ali ne zapostavljajte društveni život.Važno je da budete u toku i da se stalno nešto događa. Ovog mjeseca su moguća iznenađenja.

Posao Tijekom prva dva tjedna imat ćete manji zastoj. Ne dopustite da vas to uspori. Tada planirajte, a u drugoj polovici mjeseca realizirajte. Pravo je vrijeme da ostvarite nešto što ste odavno planirali. Mogući su nesporazumi na poslu tijekom prva dva tjedna, pa pazite da ste ugodni prema kolegama i klonite se tračanja.

Zdravlje Pod stresom ste, pa nađite više vremena za odmor. Ne pretjerujte sa slatkišima jer su mogući problemi s probavom.

Blizanci

Ljubav U vaš život se možda vrati neka osoba iz prošlosti. Nemojte se previše opterećivati pričama drugih. Posao Vam oduzima dosta vremena, pa nećete imati vremena za ljubavni život. Dobro se organizirajte i potrudite se ne zapostavljati partnera. Privatni život svakako može utjecati na posao, ali neka to bude u pravom smjeru. Neka vam partner bude motivator i saveznik.

Posao Jako ste vrijedni. Sve vam ide kako treba, ali možda ćete imati neke iznenadne troškove. Napravite promjene ako mislite da vam sve ne ide kako ste zamislili. Usredotočite se na ono pozitivno, a energiju ne trošite uzaludno na stvari koje vam ne idu od ruke. Budite ljubazni prema kolegama, iako ćete možda imati neke privatne probleme ovog mjeseca. Uložite energiju u rad, budite kreativni i ambiciozni.

Zdravlje Napeti ste zbog previše obaveza, pronađite način da se malo opustite.

Rak

Ljubav Ovog mjeseca očekujte dobre stvari. Ako ste u vezi, nećete se osjećati toliko opterećeno nekim problemima iz prošlosti. Komunikacija s partnerom će biti osjetno bolja. Bit ćete strastveniji no inače. Slobodni, bit ćete skloni avanturama. Ako vam nije do veze, barem se možete zabaviti.

Posao Morate prilično zapeti i biti marljivi, osobito prva dva tjedna. Poslije ćete vidjeti rezultate dosadašnjeg rada. Dobar je mjesec za poslove i projekte s nekim s kime ste već surađivali. Stari klijenti se mogu vratiti. Ipak, ne pretjerujte na poslu i nemojte se preforsirati.

Zdravlje Moguć je premor. Pronađite vremena za opuštanje i radite nešto što volite kako biste se riješili stresa.

Slikovni rezultat za horoskop

Lav

Ljubav
Što se tiče ljubavi, bit ćete skloni flertu i strastveni cijelog mjeseca. Ako ste u vezi, ljubomora Vam neće pomoći popraviti odnos. Ne zapostavljajte partnera i ne dramite oko sitnica. Unesite neke novine u vezu i poradite na strasti. Ako ste slobodni, moguće je da vam se svidi osoba koja živi blizu vas. Važno je da netko od vas dvoje napravi prvi korak. Dobivate komplimente sa svih strana i zračite dobrom energijom, pa su moguća nova poznanstva.

Posao Prva dva tjedna sve će biti malo usporeno, ali budite uporni jer poslije toga sve kreće kako treba. Usredotočite se na neke nove stvari. Na kraju mjeseca bit ćete zadovoljni ostvarenim rezultatima. Nije dobar mjesec za neke investicije, za veće kupovine, pa bi bilo dobro da prištedite.

Zdravlje Mogući su problemi sa zubima.

Djevica

Ljubav Očekuje vas uspjeh na polju ljubavi. Imat ćete dosta udvarača, čak i ako ste zauzeti. Bit ćete romantični i skloni kompromisima, a moguće je da ćete se dvoumiti između dvije osobe. Svakako, želite li vezu iskoristite dobre aspekte. Ako ste u vezi, poradite malo na odnosu s partnerom. Budite romantični i ne raspravljajte se oko sitnica koje vam nisu bitne.

Posao 
Odličan je mjesec za novac i posao. Sve vam ide od ruke. Prvih tjedan dana bit ćete malo usporeni, ali će se kockice sklopiti i sve će biti u redu već nakon 10. siječnja. Nemojte brzati s obavezama i površno odrađivati posao, nego budite detaljni. Ako nešto ne ide kako ste zamislili, nemojte se ustručavati tražiti pomoć. Nemojte sve raditi sami ako postoji mogućnost pogreške.

Zdravlje 
Ovog mjeseca se odlično osjećate!

Vaga

Ljubav Ovog mjeseca ćete svakom nalaziti manu. Ako ste zauzeti, ne zamjerajte partneru sitnice jer može doći do rasprava bez razloga. Ako ste slobodni, bilo bi dobro da se koncentrirate na posao, a ne na privatni život. Posao vam treba biti prioritet ovog mjeseca. Preko posla svakako možete upoznati neku novu osobu koja će vas zaintrigirati.

Posao 
Posao je na prvom mjestu ovog mjeseca. Dajte svoj maksimum da sve bude kako treba. Možda imate nekih obiteljski ili osobnih problema, ali ne dopustite da to utječe na posao,

Zdravlje 
Prilično ste napeti, pa bi bilo dobro da više spavate i odmarate se.

Škorpion

Ljubav Skloniji ste flertu no inače. Dajte sve od sebe da ne ugrozite vezu, ako ste zauzeti, nego priredite partneru neka iznenađenja. Budite romantični. Slobodni, izađite do grada s prijateljima, družite se više. Sada je vrijeme za zabavu i zaljubljivanje.

Posao Moguć je veći prihod. Očekujte neke isplate koje već odavno čekate. Sve će se ubrzati ovog mjeseca. Bitno je da ne ostavljate ništa za neki drugi dan, nego sve što možete odradite sada. Budite smireni i staloženi, ali nemojte se previše opuštati, iako vam je do zabave. Potrudite se da budete odgovorni.

Zdravlje Preporučljivo je da se ovog mjeseca bavite sportom jer imate višak energije.

Strijelac

Ljubav Ovog mjeseca ćete završiti sa svim “starim pričama”. Nećete se više opterećivati prošlošću, nego ćete krenuti dalje, premda to značilo da ćete neko vrijeme biti sami. Nećete pristati na kompromise. Zauzeti, ne dopustite partneru da vas previše pritišće da sve mora biti po njegovom jer ne mora. Pokušajte naći zajedničko rješenje.

Posao Moguć je priljev novca. Bit ćete prilično zadovoljni poslom. Sve će biti kako treba, samo je bitno da ne trošite previše. Budite odgovorniji i platite račune na vrijeme. Ovog mjeseca ćete proći dobro i isplatit će vam se protekli trud.

Zdravlje Nemojte se ‘uništavati’ na poslu, odmarajte više.

Slikovni rezultat za horoskop jarac

Jarac

Ljubav Bit ćete prilično romantični i slatkorječivi. Ovo ide na ruku slobodnima jer ćete biti skloni flertu i dopisivanju. Dosta novih kontakata može postati nešto više, izbor je na vama. Zauzeti bi se morali usredotočiti na pozitivne stvari u vezi . Popričajte s partnerom o problemima. Saslušajte jedno drugo pažljivije.

Posao Ovog mjeseca će se stvari odvijati malo brže no inače, a naročito u drugoj polovini mjeseca. Bit ćete prilično zadovoljni kako sve ide, ali će troškovi biti malo veći. Dobri međuljudski odnosi će biti zaslužni za priljev novca. Preko prijatelja ili putem Interneta možete dobiti neki posao

Zdravlje Moguć je pad imuniteta, vodite računa o zdravlju.

Vodenjak

Ljubav Uživat ćete u ljubavi. Ako ste u vezi, sve ide kako treba, sve je u najbolje redu, nema razloga za brigu. Usmjerite se na uživanje i na planiranje idućeg koraka u vašoj vezi. Ako ste slobodni, željet ćete partnera, ali nećete srljati u neki neozbiljan odnos. Morat ćete donijeti neke odluke, pazite kako odlučujete.

Posao Odličan je mjesec za priliv novca, ali pazite da trošite pretjerano. Ovog mjeseca je jako bitno da ne dozvolite da drugi odlučuju o budućnosti Vašeg posla, nego da se usmjerite na rad i da budete odgovorniji. Moguće su greške i neki manji problemi s dokumentima, koji ne moraju biti nepopravljivi, ali može doći do neprijatnosti, naročito u prve dva tjedna januara.

Zdravlje Moguć je problem s cirkulacijom. Napetost će biti prisutna tijekom prve polovice mjeseca.

Ribe

Ljubav Ovaj mjesec će biti buran. Ne zapostavljajte partnera zbog posla. Imate previše energije, strastveni ste, pa bi bilo dobro da ne gledate samo sebe, nego činite kompromise s partnerom. Ne prenosite nervozu zbog posla na privatni život. Ako ste slobodni, više osoba iz okruženja vam se sviđa, ali čekate da netko napravi prvi korak.

Posao Sve ovisi o vama. Ovog mjeseca ne možete nikoga kriviti za neuspjeh, a uspeh se možete zahvaliti samo sebi. Uložite više energije, dajte svoj maksimum. Teško će vam biti pokrenuti se, ali će malo bolja situacija biti od polovice mjeseca. Pazite na rokove, nemojte kasniti s obavljanjem obaveza. Uozbiljite se i sve će biti kako treba na kraju mjeseca.

Zdravlje Mogući su problemi s leđima.

Webcafe.hr

Website Apps