RESTORAN PANON PONOVNO S VAMA
– svečano otvorenje restorana Panon –
Nakon šestomjesečne pauze restoran Panon, smješten na Sportsko rekreacijskom centru u Kneževim Vinogradima, ponovno otvara svoja vrata za sve stare, a nadamo se i brojne nove goste. Restoran započinje s radom na blagdan Tijelovo, 15. lipnja, s radnim vremenom od 16 do 22 sata.

------2 color slbarSvečano otvorenje restorana održat će se u subotu, 17. lipnja 2017. godine uz svirku glazbenog sastava Džuboks bend iz Osijeka koji će zabavljati sve posjetitelje od 20 do 24 sata. Uz dobru glazbu posjetitelji će moći uživati u ukusnoj hrani i vrhunskom baranjskom vinu te se zasladiti domaćim palačinkama, a sve to po promotivnim cijenama.
Posebna ponuda: na svečanom otvorenju restorana gosti će moći kupiti sezonske karte (odrasli) za ovogodišnju sezonu kupanja (koja očekivano počinje 01. srpnja) po PROMOTIVNOJ cijeni od 100 kn (redovna cijena 200 kn).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Detaljnije informacije o događanjima na Sportsko rekreacijskom centru Kneževi Vinogradi potražite na stranici Općine Kneževi Vinogradi www.knezevi-vinogradi.hr, putem Facebook stranice SRC Kneževi Vinogradi ili putem e-maila: info@knezevi-parkovi.hr.

Website Apps